Van 22 tot 28 september organiseren het Slow Food Convivium “Les Saveurs de Silly” en Cittaslow Belgium de “Slow Food en Cittaslow Week” met als thema “Cheese and Beer”.
Doe mee en neem deel aan onze activiteiten. Op het programma:
- De passage van de Alzheimer-tour (maandag 22/09)
- Een culinaire workshop in de keuken van Grégoire, waar u gerechten op basis van kaas en bier bereidt (maandag 22 en 29/09)
- De prijsuitreiking van de Slow Food-producenten van Silly (woensdag 24/09 in de Grange de Bebelle)
- Een brouwerijbijeenkomst met een lezing getiteld “De oorsprong van bier: van het veld tot het glas” en een proeverij (zaterdag 27/09)
- Onze Slow Food-markt (zondag 28/09)
Daarnaast worden er gezonde Slow Food-snacks uitgedeeld en worden er kook- en permacultuurworkshops gegeven in de scholen van de gemeente.
Aarzel ook niet om een bestelling te plaatsen bij “Du local et du goût” en uw manden op vrijdag 26/09 op te halen. Een mooie gelegenheid om uw lokale producenten te steunen tijdens deze Slow Food-week !
U vindt alle details over elk van deze evenementen in het volledige programma van de week.